Lääkärin Elintapa- ja Ravitsemuspäivä LERP 1.4.2020Professori, ylilääkäri Kirsi Pietiläinen (HUS Lihavuuskeskus) on suosittu kouluttaja, kliinikko ja tutkija, jolla on yli 25 vuoden kokemus lihavuustutkimuksesta.

Professori Pertti Mustajoki on sisätautien ja endokrinologian erikoislääkäri, painonhallinnan kokenut asiantuntija, tuottelias tieteen popularisoija ja palkittu tietokirjailija.

Laillistettu ravitsemusterapeutti, FT, MBA Reijo Laatikainen (Lääkärikeskus Aava) on suosittu tietokirjailija ja kirjoittaa Pronutritionist-blogia. LERP-osallistujana saat Reijon uusimman kirjan "Pötyä pöydässä".


Lääketieteellinen johtaja André Heikius (Edevent) toimii mm Mehiläinen NEO Painonhallintaklinikan vastuulääkärinä ja Suomen Lihavuuslääkäriyhdistys ry:n toiminnanjohtajana.

Ravitsemusasiantuntija, ETM Patrik Borg (Lääkärikeskus Aava, Edevent) toimii mm Suomen Lihavuustutkijat ry:n puheenjohtajana, ja on innostava kouluttaja ja suosittu tietokirjailija.

Psykologi Taija Wilenius (TYKS, Mehiläinen NEO) on perehtynyt painonhallinnan psykologisiin hoitomuotoihin. Hän on kokenut painonhallinta- ja mindfulnessohjaaja (CFM).

Marko Yrjövuori (Mehiläinen, Healthy Boss) on Suomen menestyneimpiä fysiikkavalmentajia, ja on kansainvälisen uransa aikana hoitanut useita maailman parhaita huippu-urheilijoita.