Arvoisa lääkäri,


Meillä on taas ilo toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi toistamiseen yhdessä yhteistyökumppanien kanssa koulutustapahtuman ”Lääkärin Elintapa- ja Ravitsemuspäivä” - eli lyhyemmin LERP - Helsingissä ke 3.4.2019. Koulutuksen kohderyhmä ovat perusterveydenhuollon, työterveyshuollon ja erikoissairaanhoidon lääkärit niin julkiselta kuin yksityiseltä sektorilta. Koulutuspäivän tavoite on antaa osallistuville lääkäreille konkreettisia työkaluja ja tuoreinta tietoa lihavuuden hoidosta (mukaan lukien uudet lihavuuden hoidon lääkkeet) tehokkaisiin elintapainterventioihin ja ravitsemushoitoon.


Lääkäriosallistujien palaute menneen vuoden LERP:stä oli kerrassaan positiivinen, ja tämä on velvoittanut meitä suunnittelemaan yhtä antoisan koulutustapahtuman vuodelle 2019. LERP vastaa suomalaisten lääkärien lisääntyneeseen tiedontarpeeseen potilaan elintapa- ja ravitsemushoidoista osana kliinistä lääkärintyötä. Ylipainosta ja lihavuudesta kärsivien potilaiden määrä on edelleen kasvussa, ja useiden kansansairauksien hoidossa oleellisten elintapamuutosten tukeminen on keskeisessä asemassa potilaan hoidon ja ennusteen näkökulmasta. 


LERP 2019 on tänäkin vuonna täynnä käytännönlähäisiä aiheita lääkäreille. Aamupäivän lihavuusteeman kouluttajina toimivat Suomen lihavuuden hoidon ja ravitsemuksen ykkösnimet kuten professorit Kirsi Pietiläinen ja Pertti Mustajoki ja ravitsemusterapeutti Reijo Laatikainen. Iltapäivän elintapamuutosteeman kouluttajina toimivat suosittu ravitsemusasiantuntija Patrik Borg, maailmalla tunnettu fysiikkavalmentaja Marko Yrjövuori sekä psykologi Taija Wilenius. Koulutuspäivän yhteydessä on yhteistyökumppaneiden näyttely, jossa voit tutusta mm. ajankohtaisiin elintapainterventioihin ja lihavuuden lääkevalmisteisiin. 


Edevent on suomalainen asiantuntijayritys, joka tuottaa ravitsemukseen ja elintapaohjaukseen littyviä palveluita niin yrityksille kuin terveydenhuoltoonkin. Olemme iloisia saadessamme taas esitellä LERP:n kouluttajina Suomen lihavuuden hoidon, ravitsemushoidon ja elintapainterventioiden ykkösnimet. Myös yhteistyökumppaneidemme panos on merkittävä; etenkin kun lihavuuden lääkehoidon saralla on vihdoin uusia vaihtoehtoja. Haluankin kiittää niin kouluttajia kuin yhteistyökumppaneitamme erinomaisesta yhteistyöstä! 


Toivotamme sinut, arvoisa kollega, lämpimästi tervetulleeksi LERP:iin! 


Kollegialisin terveisin


André Heikius

Lääketieteellinen johtaja, Edevent Oy / www.edevent.fi

Vastuulääkäri, Mehiläinen NEO Painonhallintaklinikka / www.sairaalaneo.fi 

andre.heikius(at)edevent.fi / +358 40 48 77 717